İSTANBUL - Ercan Doğan
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda olaylı bir maçın ardından Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta, son dönemde yaşanan değişim de olumlu sonuçlar için fayda getirmedi.
Son dönemde büyük bir düşüş yaşayan ve bazı değişikliklerle bunu önlemeye çalışan siyah-beyazlılarda, yönetim ve teknik direktör bazında yaşanan değişime rağmen kötü performans sürdü.
Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı olmasının ardından başkanlığa Fikret Orman seçilirken, son dönemdeki kötü sonuçların ardından teknik direktörlüğe de Tayfur Havutçu getirildi. Ancak Beşiktaş'taki bu değişim saha sonuçlarına henüz yansımadı.
Beşiktaş, son maçlarda da kötü sonuçlar alınca sezonun ikinci yarısının başlarından bu yana süregelen kötü gidişatı sürdürdü.
Orman'ın galibiyeti yok
Beşiktaş'ta sezon içindeki ilk ve en önemli değişim başkanlıkta oldu.
Kulübün eski başkanı Demirören'in TFF başkanı seçilmesi sonrası gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda Fikret Orman ve listesi, rakiplerine büyük bir fark atarak Beşiktaş Kulübü'nün yönetimine seçildi. Ancak Beşiktaş'ta Orman ve yönetiminin getirdiği olumlu hava şu ana dek futbol takımının sahada aldığı sonuçlara yansımadı.