MERSİN
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 15 hafta sadece 2 galibiyet alarak puan cetvelinin gerisine düştüklerini söyledi.
Aslında takımın iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Kahramanlı, ''Ama şanssızlığı bir türlü kıramadık. Bazen hak ettiğimiz puanları alamadık, bazen de kötü oynayarak alabileceğimiz puanları hoyratça harcadık. Geçmiş haftaları konuşmanın artık bir anlamı kalmadı. Artık önümüze bakıp, hataları telafi etmenin zamanı'' dedi.
Kahramanlı, ligde şanssızlık yaşarken, kupa maçlarında ise rakiplerinin korkulu rüyası haline geldiklerini belirterek, ''Ligde aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle artık herkesin takıma olan güveni azalmıştı. Böylesine sıkıntılı süreçte Türkiye Kupası'nda gruplara kalmamız bizim için farklı bir anlam kazandı. Artık yüksek moral ve motivasyonla ligde de puanlar almak istiyoruz'' şeklinde konuştu.